Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

miercuri, 8 septembrie 2010

Interviu

[ Aşa cum expresia "limita interioară" este expresia peratologica pentru natura din noi , "limita de depăşit" şi "limita de atins" reprezintă expresia peratologica a libertăţii, deci a intervenţiei spiritului asupra naturii din noi. Existenţa secvenţei "de depăşit - de atins" explica de ce omul este singurul "animal nedeterminat",  singura fiinţă care se defineşte fără încetare  prin succesiunea limitelor de depăşit şi de atins care alcătuiesc parcursul unei vieţi. (...) Definiţia omului nu poate fi obţinută decât prin ansamblul limitelor depăşite şi atinse de-a lungul unei vieţi.]         (Gabriel Liiceanu - Despre Limită, editura Humanitas)

Azi am printat scenariul ca actorii să aibă câte o copie. O să fac dosare pentru fiecare.

Telefonul de luni s-a referit la un interviu cu privire la producţia proiectului. Filmarea a avut loc azi; o să-l vedeţi pentru prima oară pe Adi, actorul ce interpretează personajul principal, când o să iasă pe net (www.tv6.ro) interviul. :) Primul interviu pentru acest proiect. Doamne Ajută!

E o chestie foarte ciudată cu interviurile. Nu e un sentiment plăcut dar nici rău. Nu simt nicio emoţie mai puternică (pozitivă) în afară de emoţiile normale. Azi chiar m-am pierdut printre idei de câteva ori.

Mă duc să citesc


Parteneri:EiEiEiEi si El

Temple Film


Timp de două zile am avut probleme serioase cu internetul.

Luni nu a fost o zi prea grozavă orişicum; cu excepţia unui telefon primit din partea www.tv6.ro. Dar o să vorbesc despre telefon la momentul potrivit.

Ziua de marţi a fost mai plină. De dimineaţă m-am întâlnit cu Cortea, actor. Am vorbit despre personajul Vladimir. Cortea-l va interpreta pe Vladimir. Nu ştie rusa dar nu vede o problemă în a învăţa replicile.

Apoi, m-am văzut cu Adi (actorul) pentru a discuta despre telefonul ce l-am primit luni.

Imediat după, a urmat cea mai importantă întâlnire pe ziua de azi; întâlnirea cu primul producător - d-l Dan Badea ce deţine Temple Film (am vorbit la telefon şi cu d-l Cristian Comeaga şi i-a plăcut foarte mult scenariul însa acum este prins cu proiecte de lungmetraj dar nu vede imposibilă o viitoare colaborare); N-am avut emoţii însa trebuie să recunosc că excesul de entuziasm o cam luase pe arătură; discuţia a decurs foarte bine. I-am dat scenariul să-l citească. Doamne Ajută!