Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

miercuri, 13 octombrie 2010

After School

Am făcut un afiş pe care-l voi lipi în ASE şi SNSPA pentru tinerii ambiţioşi care doresc să se afirme în domeniul  pentru care se pregătesc.Merci Ovidiu pentru ajutor! ;)

Aseară s-au întâmplat două lucruri minunate: directorul de imagine m-a sunat şi mi-a spus că încă un producător e interesat de proiectul nostru. Mi-a dat un număr de telefon pentru a suna şi a da mai multe detalii despre proiect; am trimis un mail. Doamne Ajută!

Si doi: Am mai scris un scenariu de scurt metraj care-mi place la fel de mult ca şi "Decizie". Scenariul se numeşte "After School" şi urmăreşte acţiunile a 3 elevi de liceu ce au loc după terminarea orelor. Ideea s-a născut intr-o zi când, văzându-l pe fratele meu Adi (17 ani) întorcându-se de la şcoală şi ieşind imediat pe poartă, mi-am pus întrebări cu privire la ceea ce face el după şcoală; Ideea nu mi-a mai dat pace; am amplificat ideea şi am extins-o spre trei elevi de liceu. Ce poate face un tânăr după şcoală. Îl frământa vreo problemă? Îi poate ajuta pe părinţii săi sau îşi vede de teme? Sau poate că activităţile sale nu sunt chiar atât de curate... After School. Cine doreşte să-l citească mă poate contacta.




Parteneri:EiEiEiEi si El