Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

luni, 30 decembrie 2013

Intalnire pro spiritualitate

Intr-o lume in care relativitatea isi spune tot mai mult cuvantul e destul de greu sa intelegi daca atunci cand faci bine... faci defapt rau. Si cand totul intra in sfera subiectiva deja totul devine cu mult mai 
complicat decat poate intelege o minte atat de furata de cotidian.
Cum ramane cu sufletele spirituale? Ele intradevar par sa poata intelege nitel mai zdravan ce inseamna binele si raul.
Biserica e pierduta de mult in spatiu cand vine vorba de bine si rau, in ciuda faptului ca se ghideaza dupa Biblie. Iar mintile citite...  reusesc si ele destul de mult sa se apropie de ceea ce poate fi determinat de catre un caracter spiritual, ca fiind bine si rau.
In definitiv are sa fie mereu vorba de individ. Subiectivitate suprema in acest caz.
Iar acolo unde nu se poate intelege faptul ca ograda vecinului e ograda vecinului... exista Biblia. Si daca ajungi la ea, e foarte important sa intelegi deja ca fiecare are dreptul sa-si stabileasca principiile de functionalitate conform binelui si al raului atat timp cat nu-ti face rau direct tie sau altei persoane.
Dar momentan unii par sa aiba in gena o forma mai puternica sau mai putin puternica de bunatate, cu o directie clara, suficienta spre intelegerea binelui si al raului iar altii...viceversa. Iar acest fapt nu tine de culoarea pielii, ochilor, parului sau... al etniei.


Sambata a avut loc prima intalnire dintre echipa documentarului Piscu - Glasul Frumosului si producatorul acestuia - producatorul fiind plecat din tara pe toata perioada productiei.
Moment glorios intru dezbaterea unor idei importante precum supravietuirea artistului prins in ghiarele sistemului capitalist sau progresul spiritual printre care de notat aici urmatoarea idee: Intru rabdare reusim cu adevarat progresul spiritual.

St- dr: Marius [producator], Adi [director de imagine], Emi [regizor], eu, Virgil [compozitor]


Domnul cu noi!