Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

vineri, 21 aprilie 2017

O despartire (sau mai multe)

Anglia m-a facut sa inteleg nitel mai multe lucruri despre viata in general. Este o tara pe varf de munte din punct de vedere al evolutiei, la urma urmei. Intoarcerea in Romania a inseamnat chiar mai mult si a adus valoare tuturor celor invatate in Anglia. Aceasta revenire la origini deci, este mai mult ca necesara din cand in cand, daca nu se produce la nivel permanent. Si da, imi si era dor de Romania mea plina de oameni buni. Este un dat frumos pentru noi, ca suflete sa putem intelege ceea ce impartim in mod egal la nivel de informatie spirituala si aceasta imparteala este intradevar evidenta, clara. Natura este frumoasa indiferent cum este ea si atunci... noi, oamenii, de ce nu suntem egali in tot ceea ce facem?
Sau poate ca suntem si noi evitam acest adevar.
Au fost toate acele locuri frumoase pe care le-am vazut in Anglia. Acele peisaje care iti hranesc mintea si apoi hrana se transforma in spiritual dupa ce te intorci acasa, in tara ta. Acolo unde este casa in care ai crescut. Pe care ai visat-o, in departare fiind.
Si inca odata, aceasta despartire a inseamnat bine. Despartirea de tara apoi cea de UK.  Pentru ca fix din primele zile de cand am venit aici, am si gasit inspiratie pentru a scrie un scenariu de scurtmetraj, inspiratie aflata in preajma familiei mele.
Tema:  singuratate
Logline: Un imigrant roman se intoarce in tara pentru a avea o posibila ultima conversatie cu sotia lui cu care are un copil. Fratele lui e pe care sa-i opreasca aventura insa.
Titlu scenariului: O despartire
Cartea pe care citesc acum: Cum sa fii singur - Sara Maitland
Melodia prezentului