Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

miercuri, 2 aprilie 2014

Celalalt intreg

     Ne trezim adesea ca ne aflam intr-o relatie. Ca suntem langa cineva. Ca suntem cu cineva. Ca acel cineva ne considera jumatatea sa. Ne trezim adesea ca ne aflam in procesul de cautare a jumatatii. Nu stiam unde a inceput, de ce a inceput dar noi il cautam pe celalalt. Ne trezim indragostiti.
     Eram singur. Langa jumatatea mea eram singur. Si iubeam atat de puternic. Ea iubea lafel de singura. Pierdusem intregul in mintea noastra, pentru ca el nu existase inca de la inceput. Era un "intreg" ciuntit. Lipseau elemente. Celule.
     In timp am inteles ca dragostea prin jumatate, dragostea prin singuratate e necesara atat timp cat tu esti un suflet ce poate progresa astfel. Dar eu apartin singuratatii si dragostei. Sunt doar doua vicii ce-mi fac viata un drum pe care pot sa merg. Oricat de mult vreau sa cred ca acest drum imi este prieten, ajung sa cred ca este vorba de un dusman, unul pe care-l iubesc. Ajung chiar sa-l doresc.
     Si totusi n-am gasit nimic. N-am gasit pe nimeni. Si-mi dau seama ca ceea ce caut eu nu este jumatatea. Imi dau seama ca ceea ce caut eu este intregul. Pentru ca doi intregi fac mai mult decat doua jumatati. Doi intregi pot completa mai mult decat doua jumatati. In intregi se afla echilibrul.

M-am mutat de trei ori anul trecut. In final am ajuns la parinti, impartind camera cu sora mea scumpa pentru ca cineva trebuia sa ma supravegheze pana aveam sa ma fac mai bine ca acum... sa ma aflu iar cu chirie. Mai jos, cateva poze sper eu, suficient de descriptive. Sper sa raman cat pot de mult in acest apartament in care m-am mutat ieri.

Intre 2 ianuarie si 30 iunie am locuit in Berceni. La parter, intr-un apartament cu 4 camere. Acesta e blocul in care am locuit. Am locuit cu 2 colegi; unul de 40 de ani, jandarm , alulalt de 30, bancher. M-am inteles super cu bancherul. Jandarmul avea varsta prea apropiata de cea a tatalui si imi starnea niste sentimente ciudate. Am aflat mai tarziu ca defapt intentiile si faptele jandarmului nu erau chiar atat de curate. Insa motivele scuzabile. Si-a achitat pacatele in final.



Intre 30 iunie si 20 septembrie am locuit in cartierul Lacul Tei, la etajul 7 al unui bloc renovat pe exterior, mai putin pe interior. Casa, avand inca designeul anilor 70-80, cu mobila si bibelourile de atunci, un tapet afumat (de tigari nesfarsite), de un stil foarte notabil. De curatenia in apartament se ocupa o vecina insa numai eu stiu ce am scos de acolo cand m-am apucat sa-l curat. Am locuit cu un coleg de job. O imagine din fereastra mea.

Intre 20 septembrie pana pe 20 ianuarie am locuit la etajul 7 al unui bloc din cartierul Crangasi, intr-un apartament de 4 camere. Apartamentul ingrijit si renovat, cu exceptia celor doua bai si a holului. Am locuit tot cu un coleg de la job. Holul a fost renovat de noi doi si am fost foarte multumiti de rezultat.Apoi m-am imbolnavit, motiv pentru care am locuit cu ai mei o luna si jumatate, pana ieri. Imagini de la fereastra apartamentului din Crangasi.



Poza de la fereastraapartamentului in care locuiesc acum... in alta zi.
O poza in drum spre job :)