Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

vineri, 31 decembrie 2010

Firework

Aceasta e ultima zi a anului 2010.

Definiţia pentru 2010 ar fi următoarea; un an plin de aventură, speranţa, dorinţă, decizie, împlinire, muncă, aşteptări, realizări. Un an al cunoaşterii de sine mai aprofundate, înţelegerii celorlalţi. Acceptării de sine.

Începutul anului m-a prins lucrând la scenariul de lung metraj ( primul scenariu de lung metraj) şi s-a sfârşit cu scenariul neterminat. Începutul de an m-a mai surprins în poziţia de a lua anumite decizii radicale cu privire la ceea ce e necesar să fac ca visul să mi se îndeplinească. Ceea ce cred despre mine şi ceea ce trebuie să schimb. Cum îi percep pe ceilalţi şi cum mă percep pe mine in stransa legatura cu ceilalti. Apoi am scris scenariul "Decizie" şi am lucrat tot restul anului pana ce o alta idee s-a nascut; "After School".

Îmi doresc ca pentru noul an să reuşesc să termin scenariul de lung metraj şi multe alte dorinţe ce nu se spun. :)

Le mai doresc tuturor prietenilor toate împlinirile şi realizările la care visează şi le mulţumesc pentru tot sprijinul şi încrederea primită. Îmi doresc pentru toţi cei care privesc către lume cu dragoste să se bucure cât de mult posibil de artificiile ce se afla în interiorul lor!

La Multi Ani!!