Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

vineri, 19 iulie 2013

Piscu - documentarul

Rough cutul documentarului a fost finalizat cu ceva zile in urma. In acest moment sunt asteptate pareri de prin toate colturile. Eu si Emi am gasit o rezolvare simpla pentru muzica documentarului chiar la locul cu pricina. Familia (careia nu-i pot da numele aici pentru ca as face spoilere [ totusi n-ar fi greu pentru nimeni sa butoneze oleaca netul ca sa afle informatia, prefer sa n-o divulg eu aici din respect pentru documentar si munca noastra]), ce are grija de Piscu, a dovedit un maret simt al dragostei pentru muzica. Am descoperit acest fapt cu bucurie la (al doilea) cel mai mic mebru al familiei pana la cel ma mare - capul familiei. Asa ca eu si Emi ne-am propus sa invartim bagheta de minusculi dirijori acolo la fata locului. Rezultatul a fost unul pe masura. Muncit si binemeritat - copiii de acolo au talent. Astfel, coloana sonor are sa fie semnata, onorat o spun, (si)de tanarul interpret la fluier de doar 11 ani si tatal lui, la chitara.

Virgil Bugnariu are un imens potential. Stie sa puna notele astfel incat unirea dintre ele sa rezulte un minunat compus de sunete. Un nor plutitor. Un peisaj. Aflandu-ne in situatia de a avea deja muzica compusa din mers, Virgil s-a aflat in pozitia de a aduce cateva note langa fluierul tanarului de la Piscu. Imi place enorm rezultatul. Vedem cum se vor aseza lucrurile. Felicitari Virgil.

"Decizie" este in miscare asa cum se intelege din (inca) existenta jurnalului. Cu aceeasi echipa. Acelasi enuziasm. Sper sa ne iasa de data aceasta.

Domnul cu noi!