Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

luni, 22 noiembrie 2010

Half way there...

S-a întâmplat. Pe 18 nov, la 2 dimineaţa am încheiat filmările pentru proiectul de film After School. E un progres. Da. Este. Mi-au trebuit cam multe zile să mă decid cu privire la a scrie sau nu în blog despre acest progres. La urma urmei... blogul este un jurnal al proiectului Decizie ( despre care o să scriu puţin [ şi care a făcut şi el un mic progres]) însă, pentru că ceea ce mi-am propus s-a întâmplat acum - în cel mai mic amănunt, mi-am zis că merită să scriu aici.

Dacă mi s-ar pune întrebare acum, instant " Cum de s-a întâmplat totul?" nu aş şti de unde să încep. Mi-ar lua ceva timp ca să încep. Ceea ce e cel mai minunat e că în final... totul a ieşit bine. Ca Dumnezeu a fost cu noi mereu-mereu. O echipă incredibilă; de la actorii la asistenţi. Oameni minunaţi! O echipă din care am făcut şi eu parte şi sunt mândru că am făcut parte dintr-o astfel de echipă. Mă bucură faptul că a existat proiectul pentru ei. Mihai, actorul ce interpretează personajul principal s-a descurcat de minune. A avut o răbdare colosală. Bravo Mihai. Adi, dp-ul, primul nostru proiect întreg. Nu începe să filmeze până nu şi-a aşezat şi ultima blenda. Apoi Ema, asistent shurf, cireaşă de pe tort, un copil incredibil de vesel şi vorbăreţ. Alli cu clacheta, Alex de la sunet, omul acesta nu scoate un sunet cât timp se filmează. (Nici nu stii ca e acolo, cand filmam in metrou, ne-am grabit sa iesim si l-am uitat in tren :)) ) Spre sfârşit de zi de filmare, după vreo 10 ore, te priveşte cu ochii lui blânzi şi te întreba " Mai avem de filmat?", Alex asistent shurf3 cu accentul lui super simpatic, Alex, asistent shurf2 care mai râgâia din când în când. Super tare omul, Emi, asistent regie platou, o super fata. O minune de om, şi nu în ultimul rând...şi nu în ultimul rând Claudia de la machiaj; raiul pe pământ! A fost acolo când ajutorul era cel mai necesar. Atunci când lucrurile ar fi mers într-o direcţie greşită. Ea era acolo şi le îndrepta. Îi iubesc pe toţi! Şi minunaţii şi răbdătorii Cătălin, Răzvan, Anghel şi Andreea - actori principali în poveştile secundare şi Mihaela, Mama personajului principal, prima oară când lucrez cu un actor profesionist. Toţi au fost incredibili! Toţi!  (o să scriu mai multe despre proiect în curând [plus poze de la filmări, distribuţie etc]) Îi mai mulţumesc lui Titi Dumitraş, Dragos Danescu, Andreea Bitiri, Emanuel Vasiliu şi mulţi alţii ( o să îi vedeţi pe generic) :)

Azi am început montajul pentru After School. Eu am să selectez dublele bune montez si eu ce pot, cat pot şi apoi monteurul are să facă finisări. Acesta are să fie first cut-ul care va ajunge la prieteni cineaşti, cinefili şi prieteni care nu au legătură cu cinemaul. Apoi urmează un second cut şi soundtrack-ul. Pentru soundtrack fac un concurs. Sunt mulţi pe care îi ştiu şi compun muzica. Toţi au ceva special în ceea ce compun.

Well, post-productie pentru After School, încă pre-productie pentru Decizie. Destul de bine pentru un proiect cu buget 0. Da, After School a avut buget 0. Echipa a venit la filmări cu sticluţa de apă şi sanwichul de acasă. :).Bafta proiectului "Decizie".