Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

duminică, 27 aprilie 2014

MUG - titlu de lucru

Am terminat lucrul in aceasta seara la cel mai recent scenariu. Are titlu de lucru [working title] MUG si incepem lucrul la proiect... peste 11 ore. Da. Azi incepem lucrul :) Are sa fie o filmare test care, daca o sa functioneze, are sa fie introdusa in montajul final.

Scenariul trateaza un subiect pe cat de drag mie pe atat de important: sistemul pedagogic. 

Avem:
-actorul principal
-directorul de imagine nu e implicat in niciun proiect (hu)

Casele de productie vor fi abordate incepand cu ziua de luni. 
In seara asta ii trimit mail si lui Virgil (Bugnariu - compozitorul) si sper sa fie deacord cu inca o colaborare. :) 

Proiectul va avea buget 0, situatie pe care am evitat-o cu toata forta. Putem spera totusi la un miracol. 

Despre Decizie: in acest moment se afla pe biroul unui producator si... asteptam raspuns. Mai sunt 16 zile si scenariul implineste 4 anisori.



Domnul cu noi!

PS. Ca deobicei, lucruri divine mi se intampla: in incercarea de a avea o imagine reprezentaiva pentru ideea din scenariu si pagina de jurnal, am atasat imaginea pe care o vedeti deasupra. Tinerii care tin in maini Terra. Si am pus linkul pe facebook insa indiferent ce facem, imi aparea doar imaginea acestei femei, ca imagine reprezentativa pentru pagina de jurnal. TED. Am tot incercat si incercat. Asa ca am dat click pe link sa vedem ce are de spus aceasta femeie. Si intradevar... a avut de spus. Sunt acasa, asa cum spune si ea. Am fost acolo unde a fost si ea. Am citit cartea ei cat am fost internat in spital (in februarie), un moment foarte impotant mie fara de care... n-as mai fi ajuns ACASA.

Multumesc Doamne!
link: http://www.ted.com/talks/elizabeth_gilbert_success_failure_and_the_drive_to_keep_creating?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TEDTalks_video+%28TEDTalks+Main+%28SD%29+-+Site%29#