Contact

Contact
Alexandru Zepciuc
ilustra.films@yahoo.com
!This blog is using cookies !




Jurnalul proiectelor Decizie, After School, Piscu - Glasul Frumosului.

miercuri, 25 decembrie 2013

Note din jurnal personal

10.12.2013
Dumnezeu ma obisnuieste cu iadul aici pe pamant si se asteapta de la mine sa-mi fie frica sa ajung acolo.

13.12.2013 (la 8 dimineata in drum spre job, in cartierul meu)
Tatal ingandurat, cu tigarea in mana, priveste spre sotie care se afla langa masina, la vreo 10 metri distanta. Copilul, 5-6 ani, langa tata, are privirea trista ca si cum ceva important se intampla in interiorul sau. Privirea tatalui exprima tensiune.
-Ai spus ca te lasi de fumat! ii spne copilul tatalui sau cu asprime in voce. Mi-ai promis ca te lasi de fumat! Isi priveste tatal amenintator, autoritar.
Tatal isi vede mai departe de ganduri, cu privirea indreptata spre sotie, care descarca din protbagaj.
-Daca nu te lasi de fumat... pana, si copilul incearca sa gaseasca o data potrivita, care sa vina in sprijinul celui cu adevarat plin de forta si curaj, de are ambitia pentru a savarsi un act atat de necesar, ...pana pe 15 martie... si tatal isi bruiaza fiul strigand spre sotia lui, inventand un subiect de abordare. Si apoi nu am mai putut auzi nimic.

5.12.2013
Avem cele mai frumoase femei din lume! Chiar si fetele urate stiu ce au de facut pentru a scoate in evidenta a lor frumusete! Acum imi este clar. Avem intradevar cele mai frumoase femei din lume. Iar baietii sunt ingeri, acei ingeri ce au sa ramana pe veci ingeri!

10.09.2013
Dragostea e drum spre descoperire, pierzanie, teroare, viata sau Dumnezeu.

24.07.2013
Inveti sa iubesti ceea ce faci dand mereu maximum de potential si cautand sa atingi ceea ce tu poti numi perfectiune.

06.08.2013
Tinerii atei care neaga cu atata vehementa si in gura mare existenta lui Dumnezeu, imi par niste rate macanitoare: mac mac mac

25.07.2013
Fericirea in viata este sa te investesti in altii. Sa-i cauti si sa-i ajuti. Prin orice mijloc. Sa cauti sa-l faci fericit pe celalalt!

01.04.2013
Acest demon care ma urmareste si care-mi spune ca orice vine ca atac asupra-mi e ceea ce sunt cu adevarat in adanc. Si mai e si Dumnezeu care vine si-mi spune ca orice atac venit dintr-o directie e atacul care-mi spune sa merg pe linia corectitudinii supreme, in acea directie. Iar eu ma mint ca oamenii tot ce vor e sa demonstreze cat de pervers (rau) sunt.

E timpul sa filmez! E timpul sa imi las iar mintea sa gandeasca pentru scurtmetraj. Adica..si in directie de scurtmetraj si in directie de lungmetraj. Nu functioneaza doar cu lungmetraj.
1) lucrez la scenariu de scurtmetraj
2)lucrez la adaptarea unui roman, in scenariu de film.

Domnul sa binecuvanteze noul an!